FOTOGRAFIE

Ik ken vele gezichten (ofwel hobbies)… 1 daarvan is fotografie, vanwaaruit een hoop leuke opdrachten zijn gekomen en ik heel lang mijn brood kon verdienen. Veel bruiloften, baby shoots, familie aangelegenheden, maar ook (veel) dancefeesten en alles waar ik dacht, ooh gaaf – vastleggen! Heel lang was ik online ook te vinden onder ‘mooiopdefoto(punt)nl en dat was mijn doel: Iedereen mooi op de foto. In juli 2022 heb ik de beslissing gemaakt deze naam los te laten, ook dat was een proces van wat jaren. Mijn stijl van bewerken is mijn stijl en die stijl viel erg in de smaak.
Maar het pad van het leven laat zich niet sturen, het brengt je waar je moet zijn. En dat is niet alleen bij mezelf, maar voor wat nu een overheersende hobby is. Mensen coachen en begeleiden.

Daarnaast kan ik nog steeds voor je fotograferen, voor als jij denkt: yes please! Die stijl vind ik wel wat.

En veelal zijn dat nu dus klussen via via mijn andere hobbies 😉 Want de connectie is het fijnst, en vanuit die connectie ontstaat kalmte en rust en pas dan sta je echt goed op de foto! De rest is aan mij. Hieronder een verzameling van mijn foto’s

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Share This