Zorg goed voor je Water!

Je staat er misschien niet altijd bij stil, maar ben jij je ervan bewust dat JOUW lichaam voor een groot deel uit WATER bestaat? Als vrouw is dit zo’n 50% en als man zo’n 65%. En toen je net ter wereld kwam bevatte jouw lichaam zelfs nóg meer water: wel 75%!

Het Nederlandse drinkwater is één van het best gezuiverde, in vergelijking met andere landen. Desondanks bevat ons drinkwater nog vele andere stoffen, zoals zware metalen als lood, nitraat maar ook chloor, kalk, fluor en reststoffen van allerlei soorten medicijnen. Weliswaar terug te vinden in kleine hoeveelheden waarvan wordt gezegd: ‘kan geen kwaad’, maar toch! Als je meer bewust bent van jouw lichaam, dan wéét je dat minimaal 2 liter water per dag drinken van levensbelang is voor een gezond functioneren van het menselijk lichaam. Opgeteld zijn deze ‘zogenaamde kleine hoeveelheden’ dan tóch meer wat je binnen krijgt dan dat je in eerste instantie zou denken.
Reden te meer om jouw drinkwater uit de kraan nóg meer te filteren, alvorens je er gerust op kunt zijn dat je écht zuiver water binnen krijgt!
Mocht je al geen water uit de kraan drinken en altijd met (plastic) flessen water in de weer zijn, dan wordt al het gesleep daarmee ook verleden tijd. En wat dacht je van het geld wat je op den duur uitspaart omdat je geen (plastic) flessen met water meer hoeft te kopen?

Bedenk dat je hiermee 5 GROTE voordelen wint!
– je drinkt áltijd voor 99,99% schoon water
– sjouwen (plastic) flessen is verleden tijd
– je helpt niet alleen jouw eigen gezondheid
– maar vw. plastic, ook die van moeder Aarde
– qua kosten winstgevend na zo’n 6 maanden (uitgaande van een 1 persoons huishouden, bij meer persoons huishouden boek je al na 1 tot 3 maanden winst)

Je proeft direct verschil

Met een eigen waterzuiveringssysteem in je huis ben je verzekerd van het schoonste drinkwater onder de tap. Voor deze waterzuivering heb je geen aparte aansluitingen nodig voor stroom of water en de filters dien je maar 1x per jaar* te vervangen. Achter deze tap verschuilt een vernuftig systeem waarom dit water smaakt als vanuit een beekje in de Zwitserse Alpen hoog in de bergen.

Hoe dan? Door te kijken hoe water zich gedraagt in de natuur, hoe het gevitaliseerd wordt en hoe mineralen in het water komen. Deze facetten zijn nagebootst in het waterzuiveringssysteem om zo optimaal heerlijk zuiver water te drinken, zoals de natuur het bedoeld heeft! En dat is wat het lichaam nodig heeft, zoals vanuit de oorsprong. Kraanwater¹ in het bovenste reservoir, heerlijk zuiver water onder uit de tap².
In geval van nood kan het systeem zelfs regen- of slootwater zuiveren!**
Tussen deze twee stappen tot aan heerlijk zuiver water tappen, is er een mooi natuurlijk proces gaande wat jouw drinkwater verzorgt.

Technologie

In de natuur ontstaat mineraalrijk water doordat regenwater langzaam door verschillende bodemlagen sijpelt. Hierdoor wordt het gefilterd en neemt het mineralen en sporenelementen op. Dit waterzuiveringssysteem werkt ook volgens dit principe.

 

 • Natuur
  Door gebruik te maken van de zwaartekracht bootst het filterproces in het systeem de natuur na. Er is dus geen stroom nodig!
 • Superieur in filteren
  Dit systeem is aantoonbaar in staat om tot wel 99,99% van de vervuilende stoffen uit het water te filteren. Het performance niveau van dit systeem is daardoor vergelijkbaar of zelfs superieur aan de filtratie in de meest andere watersystemen die tot wel tien keer de prijs kosten en bovendien elektriciteit nodig hebben. Het maakt zelfs van kraan-, regen(ton)-, rivier- of slootwater helder en zuiver drinkwater.
 • Mineraliseren
  Het water wordt gemineraliseerd met diverse mineralen die van nature in water aanwezig zijn.
 • Vitaliseren
  De 4 magneten van 1.200 Gauss in de tapkraan laten het water wervelen zoals het zich ook in de natuur gedraagt. Dit is een natuurkundig proces (Schauberger principe) waardoor het water wordt gevitaliseerd. Vitaliseren wordt bijvoorbeeld op grote schaal in de tuinbouw gebruikt. Het verwervelen van alleen al het water zorgt voor betere oogsten.

veelgestelde vragen

Zuiver drinkwater maken is dus ‘eigenlijk’ heel simpel. Voor meer informatie, hier mijn uitleg in een ‘Vlog/Video’.

Deze volgt overigens spoedig hieronder.. 

 

specificaties

** filters dienen 1 keer per jaar vervangen te worden of na het filteren van 2000 liter water, bij regen- of slootwater gelden andere hoeveelheden (zie veelgestelde vragen)

wat is alkalisch?

TESTRAPPORT

Analyse Certificaat GenX

Maak je keuze:

12 + 1 =

PRIJZEN

Dit waterzuiveringssysteem is er in 3 formaten.
5 liter: voor een 2 persoons huishouden en een hondje, de benodigde 2 liter water per dag drinken, gebruik voor koken groenten enz., thee en/of koffie maken;
12 liter: voor een gezin met 1 of meer kids en/of 1 of meer huisdieren;
18 liter: grootverbruikers en bv. bedrijfsleven

Advies: de wateropvang-tank is er in een uitvoering van plastic en in glas. Kies altijd voor de uitvoering in glas.**
Er bestaat tevens een optie om voor een A
lkalische ring te kiezen, dit scheelt €10,= voor de 5 liter en de 12 liter.
Voor de 18 liter scheelt dit €20,=

Compleet systeem 5 liter, investering: €199,=*
Compleet systeem (glas) 5 liter, investering: €249,=*
Compleet systeem 12 liter, investering: €239,=*
Compleet systeem (glas) 12 liter, investering: €279,=*
Compleet systeem (glas) 18 liter, investering: €295,=*

*prijzen zijn incl. pH ring. (zie de knop: wat is Alkalisch)
** De uitvoering in glas is niet alleen mooier, maar ook nog eens beter schoon te maken.

Amethist: rust en balans op geestelijk gebied
Bergkristal: bescherming, energie en balans op spiritueel gebied
Rozenkwarts: liefde en balans op fysiek gebied

Als set mee te bestellen voor €15,00

Water Blessings is vaste donateur van The Ocean Cleanup. Wanneer we goed voor ons water willen zorgen, zorgen we ook voor onze rivieren en zeeën.
Wil je ook meehelpen?

Get On Board

Locatie Essebaan 38 Capelle aan den IJssel
Bestellen kan via het contact-formulier en wordt zo spoedig mogelijk behandeld. 0614919039      

by Dennis Von Dutch

Vanuit een bezielt bewustzijn zorg je voor een ander. Wij zijn nl. allemaal één. In Lak’ech Ala K’in. 

Share This