WELKOM! Hier vind je de:

Water Blessings WaterZuiveringssystemen

Nooit meer flessen kopen en dus het milieu besparen en zo ook nog eens het zuiverste water drinken. Je leest er alles over op deze website.

Zorg goed voor je Water!

Je staat er misschien niet altijd bij stil, maar ben jij je ervan bewust dat JOUW lichaam voor een groot deel uit WATER bestaat? Als vrouw is dit zo’n 50% en als man zo’n 65%. En toen je net ter wereld kwam bevatte jouw lichaam zelfs nóg meer water: wel 75%!

Het Nederlandse drinkwater is één van het best gezuiverde, in vergelijking met andere landen. Desondanks bevat ons drinkwater nog vele andere stoffen, zoals zware metalen als lood, nitraat maar ook chloor, kalk, fluor en reststoffen van allerlei soorten medicijnen. Weliswaar terug te vinden in kleine hoeveelheden waarvan wordt gezegd: ‘kan geen kwaad’, maar toch! Als je meer bewust bent van jouw lichaam, dan wéét je dat minimaal 2 liter water per dag drinken van levensbelang is voor een gezond functioneren van het menselijk lichaam. Opgeteld zijn deze ‘zogenaamde kleine hoeveelheden’ dan tóch meer wat je binnen krijgt dan dat je in eerste instantie zou denken.
Reden te meer om jouw drinkwater uit de kraan nóg meer te filteren, alvorens je er gerust op kunt zijn dat je écht zuiver water binnen krijgt!
Mocht je al geen water uit de kraan drinken en altijd met (plastic) flessen water in de weer zijn, dan wordt al het gesleep daarmee ook verleden tijd. En wat dacht je van het geld wat je op den duur uitspaart omdat je geen (plastic) flessen met water meer hoeft te kopen?

Bedenk dat je hiermee 5 GROTE voordelen wint!
– je drinkt áltijd voor 99,99% schoon water
– sjouwen (plastic) flessen is verleden tijd
– je helpt niet alleen jouw eigen gezondheid
– maar vw. plastic, ook die van moeder Aarde
– qua kosten winstgevend na zo’n 6 maanden (uitgaande van een 1 persoons huishouden, bij meer persoons huishouden boek je al na 1 tot 3 maanden winst)

BEKIJK HIER MIJN VIDEOS MET UITLEG

Mijn eerste video met de uitleg over dit systeem.

Geen zin om jezelf te verzuipen in gezuiverde tekst? 😉
Kijk onderstaande video waarin ik alles ‘voorlees’ en meer.

Met een eigen waterzuiveringssysteem in je huis ben je verzekerd van het schoonste drinkwater onder de tap. Voor deze waterzuivering heb je geen aparte aansluitingen nodig voor stroom of water en de filters dien je maar 1x per jaar* te vervangen. Achter deze tap verschuilt een vernuftig systeem waarom dit water smaakt als vanuit een beekje in de Zwitserse Alpen hoog in de bergen.

Hoe dan? Door te kijken hoe water zich gedraagt in de natuur, hoe het gevitaliseerd wordt en hoe mineralen in het water komen. Deze facetten zijn nagebootst in het waterzuiveringssysteem om zo optimaal heerlijk zuiver water te drinken, zoals de natuur het bedoeld heeft! En dat is wat het lichaam nodig heeft, zoals vanuit de oorsprong. Kraanwater¹ in het bovenste reservoir, heerlijk zuiver water onder uit de tap².
In geval van nood kan het systeem zelfs regen- of slootwater zuiveren!**
Tussen deze twee stappen tot aan heerlijk zuiver water tappen, is er een mooi natuurlijk proces gaande wat jouw drinkwater verzorgt.

Technologie

In de natuur ontstaat mineraalrijk water doordat regenwater langzaam door verschillende bodemlagen sijpelt. Hierdoor wordt het gefilterd en neemt het mineralen en sporenelementen op. Dit waterzuiveringssysteem werkt ook volgens dit principe.

 

 • Natuur
  Door gebruik te maken van de zwaartekracht bootst het filterproces in het systeem de natuur na. Er is dus geen stroom nodig!
 • Superieur in filteren
  Dit systeem is aantoonbaar in staat om tot wel 99,99% van de vervuilende stoffen uit het water te filteren. Het performance niveau van dit systeem is daardoor vergelijkbaar of zelfs superieur aan de filtratie in de meest andere watersystemen die tot wel tien keer de prijs kosten en bovendien elektriciteit nodig hebben. Het maakt zelfs van kraan-, regen(ton)-, rivier- of slootwater helder en zuiver drinkwater.
 • Mineraliseren
  Het water wordt gemineraliseerd met diverse mineralen die van nature in water aanwezig zijn.
 • Vitaliseren
  De 4 magneten van 1.200 Gauss in de tapkraan laten het water wervelen zoals het zich ook in de natuur gedraagt. Dit is een natuurkundig proces (Schauberger principe) waardoor het water wordt gevitaliseerd. Vitaliseren wordt bijvoorbeeld op grote schaal in de tuinbouw gebruikt. Het verwervelen van alleen al het water zorgt voor betere oogsten.

BELANGRIJK:

veelgestelde vragen

Zuiver drinkwater maken IS heel simpel.
Voor meer informatie, hier mijn uitleg in een ‘Vlog/Video’. 

specificaties

Mijn eerste Water Blessings video, waarin ik vertel over dit systeem.

** filters dienen 1 keer per jaar vervangen te worden of na het filteren van 2000 liter water, bij regen- of slootwater gelden andere hoeveelheden (zie veelgestelde vragen)

wat is alkalisch?

TESTRAPPORT

Analyse Certificaat GenX

PRIJZEN

Dit waterzuiveringssysteem is er in 3 formaten.
5 liter: voor een 2 persoons huishouden en een hondje, de benodigde 2 liter water per dag drinken, gebruik voor koken groenten enz., thee en/of koffie maken;
12 liter: voor een gezin met 1 of meer kids en/of 1 of meer huisdieren;
18 liter: grootverbruikers en bv. bedrijfsleven

 

Advies: de wateropvang-tank is er in een uitvoering van plastic en in glas. Kies altijd voor de uitvoering in glas.**
Er bestaat tevens een optie om voor een A
lkalische ring te kiezen, dit scheelt €10,= voor de 5 liter en de 12 liter.
Voor de 18 liter scheelt dit €20,=

Compleet systeem 5 liter, investering: €199,=*
Compleet systeem (glas) 5 liter, investering: €249,=*

Compleet systeem 12 liter, investering: €239,=*
Compleet systeem (glas) 12 liter, investering: €279,=*

Compleet systeem (glas) 18 liter, investering: €295,
LET OP! Het 18 liter systeem ziet er anders uit dan de 5 en 12 liter, zie hier een voorbeeld

SAQUA: €369,= (Alkalisch)
SAQUA: €349,= (Niet Alkalisch)

*prijzen zijn incl. pH ring. (zie de knop: wat is Alkalisch)
** De uitvoering in glas is niet alleen mooier, maar ook nog eens beter schoon te maken.

 

Amethist: rust en balans op geestelijk gebied
Bergkristal: bescherming, energie en balans op spiritueel gebied
Rozenkwarts: liefde en balans op fysiek gebied

Als set mee te bestellen voor €15,00

WAAROM?

De zoektocht naar gezond drinkwater – wat niet vanzelfsprekend uit de kraan komt – begon voor mijzelf door mijn eigen bewustwording en genezing van Ziekte van Crohn. Toen dit zo goed als genezen was merkte ik op dat door het drinken van kraanwater ik elke keer maar weer steken in de darmen kreeg. Op zoek dus naar het juiste flessenwater, liters op liters werd er gekocht, duur, zwaar, en nog steeds niet zo goed als vanuit het waterzuiveringssysteem. Via een vriend kwam ik bij dit systeem terecht, meteen aangeschaft en al snel kwamen er mensen in onze praktijk die zich afvroegen, waarom het water, de thee en de soep hier zo lekker smaakt. Als snel had ik een aantal systemen op voorraad om de vraag te beantwoorden. En met elk systeem draag je bij aan een goed doel. Want daar staan we voor, een beter mileu, begint vanuit jezelf.

tijdlijn

Het verhaal

Van zoektocht naar vondst.
Van gebruiker naar brenger.
Ik blij, wij blij, moeder aarde blij.

Een gezonder leven voor alles en iedereen.

Dennis.

2018

Ik kom tot de ontdekking dat er een systeem is welke zeer eenvoudig, mooi en betaalbaar is, ik proef direct het verschil en zorg dat ik binnen een week er één heb staan. Ik wil nooit meer terug en raak enthousiast om andere ‘hiermee aan te raken’ .

2018 een maand later..

In onze praktijk is er meteen vraag naar waar dit systeem te koop is en besluit distributeur te worden, want in onze praktijk Kambo Thuis zijn er na het doen van de Kambo heel veel die weerstand krijgen op het kraanwater. Na de diepste detox welke Moeder Aarde ons schenkt, proeft en gaat alles anders.

Vanaf 2018 …

Cliënten zijn blij en systemen worden regelmatig besteld, ik blij! Want niet alleen draag je bij aan een goed doel, het doel jezelf te verwennen met het aller(h)eerlijkste drinkwater is een cadeau! 

De favoriet

De 5 en de 12 liter zijn de meest favoriete systemen, uitpakken, installeren en binnen de eerste 3 uur drink je al uit je nieuwe systeem.
Water Blessings!

Supersnel in huis

Eenvoudig te installeren

Zorg goed voor je water!

Tot 3 mensen met de 5 liter*

Uiteraard kun je best met vier mensen de 5 liter gebruiken, zolang je maar bijhoudt met vullen.

Filters vervangen

Eén keer per jaar vervang je de filters. OF na 2000 liter water. Hou dus goed bij wat jezelf verbruikt, zodat je altijd verzekerd bent van het meest gefilterde water.

Zeer betaalbaar!

Slechts 1 keer per jaar

Gratis Thuisbezorgd

r

Alleen het derde jaar*

De Mineraalstenen vervang je 1 keer per 3 jaar. Er komt het derde jaar 25 euro meer op de normale jaarlijkse kosten.

NIEUW! SAQUA

De Saqua WP-100 is onze nieuwste aanwinst.
De Saqua heeft een mooie uitstraling, neemt weinig ruimte in en bezit uitstekende filtereigenschappen. Het is voorzien van 3 filters waaronder een Nano filter. Samen vormen deze 3 filters een 6 voudige filtratie van het water. Deze filters zijn gemakkelijk en hygienisch te vervangen door middel van een klik systeem.
De Saqua moet op de waterleiding worden aangesloten.

h

Er is een speciale uitleg voor de SAQUA te lezen onder de button onderaan.

BESTELLEN

Telegram

t.me/DennisVonDutch

Kom je er niet uit?
Bericht mij via Telegram en ik neem zsm contact met je op.

Social Media

WAAROM?

De zoektocht naar gezond drinkwater – wat niet vanzelfsprekendheid uit de kraan komt – begon voor mijzelf door mijn eigen bewustwording en genezing van Ziekte van Crohn. Toen dit zo goed als genezen was merkte ik op dat door het drinken van kraanwater ik elke keer maar weer steken in de darmen kreeg. Op zoek dus naar het juiste flessenwater, liters op liters werd er gekocht, duur, zwaar, en nog steeds niet zo goed als vanuit het waterzuiveringssysteem. Via een vriend kwam ik bij dit systeem terecht en als snel na het proeven kwamen er mensen in onze praktijk die zich afvroegen, waarom het water, de thee en de soep hier zo lekker smaakte. Als snel had ik een aantal systemen op voorraad om de vraag te beantwoorden. En met elk systeem draag je bij aan een goed doel. Want daar staan we voor, een beter mileu, begint vanuit jezelf.

*UPDATE 22 NOV 2021:

De levertijden duren iets langer dan normaal. we doen er alles aan om de systeem straks weEr de volgende dag bij je thuis te hebben. Voor nu is het tot nader bericht leverbaar vanaf eind november.

Hieronder een update over de container die eind december worden verwacht. Let op deze data kunnen nog wijzigen:

KLik om te volgen: HMM Stockholm – Rotterdam 16 december

Klik voor: Planning container terminal (vermeld de naam van het schip in de zoekbalk)

Excuus voor het ongemak

TIP!

DE SAQUA IS WEL UIT VOORRAAD LEVERBAAR! SLUIT EEN ZUIVERINGSYSTEEM AAN OP JE WATERLEIDING EN HEB ALTIJD GEFILTERD WATER UIT DE TAP.
LEES HIER MEER OVER DE SAQUA.

- of bestel hieronder alsnog je favoriet en heb wat meer geduld.

Systemen zonder aansluiting:

Aansluiten op het waternet:

In het geval van de SAQUA, maak een keuze:

Nadat jouw aanvraag is binnengekomen ga ik contact met je opnemen voor de betaling. Deze betaling gaat middels een iDeal link. Ik probeer dit altijd zsm te doen, zodat het systeem dezelfde dag* nog het magazijn verlaat. Op deze manier kun jij op de snelste manier genieten van jouw (h)eerlijke drinkwater!

Hou je mail, iMessage, Telegram of Signal scherp in de gaten, zodat jij net zo snel kunt handelen. Tot snel!

*onder voorbehoud van vertragingen in de scheepvaart of stakingen in de haven.

Share This