Start nu met het zuiveren van je KRAANwater!

In 1, 2, 3 stappen jouw
WaterZuiveringssysteem thuis!

>>KLIK HIER VOOR DE 5 LITER <<

>>KLIK HIER VOOR DE 12 LITER <<

>>KLIK HIER VOOR DE 18 LITER <<

$

de huidige status van levering checken?

#UPDATE

#

MIRON MEDICIJN (SCHENK*)FLES TWV 25 EURO,
VOOR 20 EURO EXTRA IN  JOUW BESTELLING!

Telegram

t.me/DennisVonDutch

Kom je er niet uit?
Stuur me je keuze via Telegram, compleet met je gegevens.
Voor- Achternaam, adres, mail-adres en telefoonnummer. Dan handelen we het via die weg af. Dit mag ook via iMessage  of sms (Android).

Of vul het contactformulier in (lekker oldschool) en vink aan of het:
de 5, 12 of 18 liter wordt.
Klik hier om naar het formulier te scrollen,
of lees de rest van alle informatie onder het contactformulier!

Het MEEST gekozen:

Liever in ABS plastic? (alleen voor de 5 en 12 liter)

Ik wil (ALLEEN OF EXTRA) een filterset (kies) of 'iets' anders:

TIP!

MEER LITERS IN EEN KLEINERE MAAT? WIST JE DAT DE NEOS VEEL MEER INHOUD HEEFT DOOR ZIJN VIERKANTE DESIGN? NET WAT KLEINER DAN DE 12 LITER, TEGELIJKERTIJD MEER INHOUD, MAAR LIEFST 14,5 LITER!

Lees hier meer over de Neos.

De uitgebreide variant van de

Water Blessings
WaterZuiveringssystemen

Nooit meer flessen kopen en dus het milieu besparen en zo ook nog eens het zuiverste water drinken. Je leest er alles over op deze website.

Je keuze al gemaakt?
Bestel je systeem via het contactformulier.
Alles verloopt via mail of App service

Je keuze al gemaakt?
Bestel en betaal hem direct online in de webshop.
In jouw vertrouwde online omgeving.

DE DRIE MEEST GEKOZEN MODELLEN:

18 liter glas

Zorg goed voor je Water!

Je staat er misschien niet altijd bij stil, maar ben jij je ervan bewust dat JOUW lichaam voor een groot deel uit WATER bestaat? Als vrouw is dit zo’n 50% en als man zo’n 65%. En toen je net ter wereld kwam bevatte jouw lichaam zelfs nóg meer water: wel 75%!

Het Nederlandse drinkwater is één van het best gezuiverde, in vergelijking met andere landen. Desondanks bevat ons drinkwater nog vele andere stoffen, zoals zware metalen als lood, nitraat maar ook chloor, kalk, fluor en reststoffen van allerlei soorten medicijnen. Weliswaar terug te vinden in kleine hoeveelheden waarvan wordt gezegd: ‘kan geen kwaad’, maar toch! Als je meer bewust bent van jouw lichaam, dan wéét je dat minimaal 2 liter water per dag drinken van levensbelang is voor een gezond functioneren van het menselijk lichaam. Opgeteld zijn deze ‘zogenaamde kleine hoeveelheden’ dan tóch meer wat je binnen krijgt dan dat je in eerste instantie zou denken.
Reden te meer om jouw drinkwater uit de kraan nóg meer te filteren, alvorens je er gerust op kunt zijn dat je écht zuiver water binnen krijgt!
Mocht je al geen water uit de kraan drinken en altijd met (plastic) flessen water in de weer zijn, dan wordt al het gesleep daarmee ook verleden tijd. En wat dacht je van het geld wat je op den duur uitspaart omdat je geen (plastic) flessen met water meer hoeft te kopen?

Bedenk dat je hiermee 5 GROTE voordelen wint!
– je drinkt áltijd voor 99,99% schoon water
– sjouwen (plastic) flessen is verleden tijd
– je helpt niet alleen jouw eigen gezondheid
– maar vw. plastic, ook die van moeder Aarde
– qua kosten winstgevend na zo’n 6 maanden (uitgaande van een 1 persoons huishouden, bij meer persoons huishouden boek je al na 1 tot 3 maanden winst)

BEKIJK HIER MIJN VIDEO MET DE UITLEG

Al meer dan 10.000x bekeken. Waarschijnlijk kom je via deze video op mijn website terecht. Nog niet gezien, doe dat alsnog hier ⬅️

Lees anders rustig verder, heb je vragen stuur mij dan een bericht. Of bel.

Met een eigen waterzuiveringssysteem in je huis ben je verzekerd van het schoonste drinkwater onder de tap. Voor deze waterzuivering heb je geen aparte aansluitingen nodig voor stroom of water en de filters dien je maar 1x per jaar* te vervangen. Achter deze tap verschuilt een vernuftig systeem waarom dit water smaakt als vanuit een beekje in de Zwitserse Alpen hoog in de bergen.

Hoe dan? Door te kijken hoe water zich gedraagt in de natuur, hoe het gevitaliseerd wordt en hoe mineralen in het water komen. Deze facetten zijn nagebootst in het waterzuiveringssysteem om zo optimaal heerlijk zuiver water te drinken, zoals de natuur het bedoeld heeft! En dat is wat het lichaam nodig heeft, zoals vanuit de oorsprong. Kraanwater¹ in het bovenste reservoir, heerlijk zuiver water onder uit de tap².
In geval van nood kan het systeem zelfs regen- of slootwater zuiveren!**
Tussen deze twee stappen tot aan heerlijk zuiver water tappen, is er een mooi natuurlijk proces gaande wat jouw drinkwater verzorgt.

Technologie

In de natuur ontstaat mineraalrijk water doordat regenwater langzaam door verschillende bodemlagen sijpelt. Hierdoor wordt het gefilterd en neemt het mineralen en sporenelementen op. Dit waterzuiveringssysteem werkt ook volgens dit principe.

 

 • Natuur
  Door gebruik te maken van de zwaartekracht bootst het filterproces in het systeem de natuur na. Er is dus geen stroom nodig!
 • Superieur in filteren
  Dit systeem is aantoonbaar in staat om tot wel 99,99% van de vervuilende stoffen uit het water te filteren. Het performance niveau van dit systeem is daardoor vergelijkbaar of zelfs superieur aan de filtratie in de meest andere watersystemen die tot wel tien keer de prijs kosten en bovendien elektriciteit nodig hebben. Het maakt zelfs van kraan-, regen(ton)-, rivier- of slootwater helder en zuiver drinkwater.
 • Mineraliseren
  Het water wordt gemineraliseerd met diverse mineralen die van nature in water aanwezig zijn.
 • Vitaliseren
  De 4 magneten van 1.200 Gauss in de tapkraan laten het water wervelen zoals het zich ook in de natuur gedraagt. Dit is een natuurkundig proces (Schauberger principe) waardoor het water wordt gevitaliseerd. Vitaliseren wordt bijvoorbeeld op grote schaal in de tuinbouw gebruikt. Het verwervelen van alleen al het water zorgt voor betere oogsten.

BELANGRIJK:

veelgestelde vragen

specificaties

ALGVORMING  & OP VAKANTIE! (wat te doen?)

** filters dienen 1 keer per jaar vervangen te worden of na het filteren van 2000 liter water,
bij regen- of slootwater gelden andere hoeveelheden (zie veelgestelde vragen)

wat is alkalisch?

TESTRAPPORT

Analyse Certificaat GenX

Weet wat je meet – de TDS meter

Weet wat je meet – de ELEKTROLYSE meter

PRIJZEN

Dit waterzuiveringssysteem is er in 3 formaten.
5 liter: voor een 2 persoons huishouden en een hondje, de benodigde 2 liter water per dag drinken, gebruik voor koken groenten enz., thee en/of koffie maken;
12 liter: voor een gezin met 1 of meer kids en/of 1 of meer huisdieren;
18 liter: grootverbruikers en bv. bedrijfsleven (LET OP! De 18 liter heeft een andere uitstraling! bekijk hem hier)
– NEOS, meer liters minder ruimte lager dan de 12 liter, zo ook een andere uitstraling, zie model hier 

Advies: De uitvoering in glas is niet alleen mooier, maar ook nog eens beter schoon te maken.

Compleet systeem (abs) 5 liter, investering: €199,= met pH Ring: €209,=*
Compleet systeem (glas) 5 liter, investering: €249,= met pH Ring: €259,=* MEEST GEKOZEN

Compleet systeem (abs) 12 liter, investering: €249,=*
Compleet systeem (glas) 12 liter, investering: €289,=* MEEST GEKOZEN

Compleet systeem (glas) 18 liter, investering: €309,=

LET OP! Het 18 liter systeem ziet er anders uit dan de 5 en 12 liter, zie hier een voorbeeld

SAQUA: €379,= (Alkalisch)
SAQUA: €359,= (Niet Alkalisch)

*prijzen zijn excl. – incl. pH ring. (zie de knop: wat is Alkalisch)

De 5, 12 en 18 liter: Standaard geleverd met de Alkalische Ring, wil je dit niet? Dit scheelt je €10,= voor de 5, 12 en de 18 liter, vink dit aan als je zonder wilt in het contactformulier. 

 

Iets extra’s erbij?

Tot december 2022 was het mogelijk samen met jouw systeem er een 3 eenheid bij te bestellen. Dit deed ook bijna elke klant die bij mij de 5 of 12 liter bestelde. Helaas is dit vanuit de importeur niet meer mogelijk. Gelukkig is er een weg waardoor dit nu nog steeds kan. We weten zelf nl. hoe lastig het is!
Dé juiste maat (grootte) én dat ze ruw zijn (en onbehandeld, dus vrij van chemische behandelingen).
Wij halen regelmatig een grote partij om mee te leveren aan onze cliënten van onze praktijk.
Wil je ook een set? Lees dan rustig verder.

Amethist: rust en balans op geestelijk gebied
Bergkristal: bescherming, energie en balans op spiritueel gebied
Rozenkwarts: liefde en balans op fysiek gebied

Als set te bestellen voor €40,00 via de volgende knop:

WAAROM?

De zoektocht naar gezond drinkwater – wat niet vanzelfsprekend uit de kraan komt – begon voor mijzelf door mijn eigen bewustwording en genezing van Ziekte van Crohn. Toen dit zo goed als genezen was merkte ik op dat door het drinken van kraanwater ik elke keer maar weer steken in de darmen kreeg. Op zoek dus naar het juiste flessenwater, liters op liters werd er gekocht, duur, zwaar, en nog steeds niet zo goed als vanuit het waterzuiveringssysteem. Via een vriend kwam ik bij dit systeem terecht, meteen aangeschaft en al snel kwamen er mensen in onze praktijk die zich afvroegen, waarom het water, de thee en de soep hier zo lekker smaakt. Als snel had ik een aantal systemen op voorraad om de vraag te beantwoorden. En met elk systeem draag je bij aan een goed doel. Want daar staan we voor, een beter mileu, begint vanuit jezelf.

tijdlijn

Het verhaal

Van zoektocht naar vondst.
Van gebruiker naar brenger.
Ik blij, wij blij, moeder aarde blij.

Een gezonder leven voor alles en iedereen.

Dennis.

2018

Ik kom tot de ontdekking dat er een systeem is welke zeer eenvoudig, mooi en betaalbaar is, ik proef direct het verschil en zorg dat ik binnen een week er één heb staan. Ik wil nooit meer terug en raak enthousiast om andere ‘hiermee aan te raken’ .

2018 een maand later..

In onze praktijk is er meteen vraag naar waar dit systeem te koop is en besluit distributeur te worden, want in onze praktijk Kambo Thuis zijn er na het doen van de Kambo heel veel die weerstand krijgen op het kraanwater. Na de diepste detox welke Moeder Aarde ons schenkt, proeft en gaat alles anders.

Vanaf 2018 …

Cliënten zijn blij en systemen worden regelmatig besteld, ik blij! Want niet alleen draag je bij aan een goed doel, het doel jezelf te verwennen met het aller(h)eerlijkste drinkwater is een cadeau!

De favoriet

De 5 en de 12 liter zijn de meest favoriete systemen, uitpakken, installeren en binnen de eerste 3 uur drink je al uit je nieuwe systeem.
Water Blessings!

Supersnel in huis

Eenvoudig te installeren

Zorg goed voor je water!

Tot 3 mensen met de 5 liter*

Uiteraard kun je best met vier mensen de 5 liter gebruiken, zolang je maar bijhoudt met vullen.

Filters vervangen

Eén keer per jaar vervang je de filters. OF na 2000 liter water. Hou dus goed bij wat jezelf verbruikt, zodat je altijd verzekerd bent van het meest gefilterde water.

Zeer betaalbaar!

Slechts 1 keer per jaar

Gratis Thuisbezorgd

r

Alleen het derde jaar*

De Mineraalstenen vervang je 1 keer per 3 jaar. Er komt het derde jaar 25 euro meer op de normale jaarlijkse kosten.

NIEUW! SAQUA

De Saqua WP-100 is onze nieuwste aanwinst.
De Saqua heeft een mooie uitstraling, neemt weinig ruimte in en bezit uitstekende filtereigenschappen. Het is voorzien van 3 filters waaronder een Nano filter. Samen vormen deze 3 filters een 6 voudige filtratie van het water. Deze filters zijn gemakkelijk en hygienisch te vervangen door middel van een klik systeem.
De Saqua moet op de waterleiding worden aangesloten.

h

Er is een speciale uitleg voor de SAQUA te lezen via de button:

#UPDATE

LET OP!

Update 23 DECEMBER 2023

ER IS OP DIT MOMENT VOORRAAD VOOR ALLE 5, 12 en 18 LITER SYSTEMEN! ZO OOK VOOR DE NEOS EN SAQUA.
JE HEBT JE SYSTEEM BINNEN ENKELE DAGEN

Jouw aanvraag via een meer persoonlijke weg, vul het formulier hierboven in . Zodra deze aanvraag is binnengekomen ga ik contact met je opnemen voor de betaling. Deze betaling gaat middels een iDeal link. Ik probeer dit altijd zsm te doen, zodat het systeem dezelfde dag* nog het magazijn verlaat. Op deze manier kun jij op de snelste manier genieten van jouw (h)eerlijke drinkwater. Inmiddels is er toch overwogen om Mollie te implementeren op de website en een webshop te maken, je kunt nu dus ook via meerdere betaalsystemen een waterzuiveringssysteem bestellen. Zoals bijvoorbeeld Apple Pay en voor de Belgen, want uiteraard leveren we ook gezuiverd water in België: Bancontact. 👍🏻 Water Blessings! 🎉💧

Hou je mail, iMessage, Telegram of Signal scherp in de gaten, zodat jij net zo snel kunt handelen. Tot snel

*onder voorbehoud van vertragingen in de scheepvaart of stakingen in de haven.

DENNIS VON DUTCH • WATER BLESSINGS
Essebaan 38
2908 LK Capelle aan den IJssel
0614919039

• BTW NR NL002173822B90 •KVK NR 34281879

Garantie

Water Blessings staat er voor in dat de producten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften..

Verzending

Alle systemen worden verstuur via POSTNL, levertijden zijn binnen twee dagen, onder voorbehoud van oponthoud bij de koerier of anders, zoals aangegeven in onze update.

Bedenktijd

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger.

Verplichting tijdens bedenktijd

Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product ongebruikt met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Retour termijn

De consument is bij ontbinding van de overeenkomst verplicht om de betreffende producten binnen 14 dagen retour te sturen. Deze termijn gaat in op de dag dat de consument kenbaar maakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht op de door de ondernemer aangegeven methode. Hiervoor kunt u het herroepingsformulier onder aan deze pagina invullen.

Kosten in geval van herroeping

Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening.

Retourbetaling

Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terugbetalen. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds terug ontvangen is door de webwinkelier of sluitend bewijs van complete terugzending overlegd kan worden.

Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

1. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
2.die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
3.die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
4. die snel kunnen bederven of verouderen;
5. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
6. voor losse kranten en tijdschriften;
7. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken;
8. voor hygiënische producten waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken;
9. filtersystemen die zijn gebruikt.

Algemene Voorwaarden

Onze pagina met de algemene voorwaarden vind je hier.
Algemene Voorwaarden

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Share This