DENNIS VON DUTCH

Op een dag word je Jezelf
Lees meer

..wie Ik ben of wie ben Ik.

Zonder het te weten was ik lange tijd op zoek, naar iets. Maar ik wist niet zo goed wat..
Ondertussen vele stijlen EN leefstijlen gekend, waarvan er een hoop niet zo goed voor mij waren. Fysiek dan bedoel ik, want de ontwikkeling – achteraf gezien – was ZEKER goed!
Laat ik zeggen: Niet zo gezond voor mijn lichaam dan.
Levenslessen: Iets waar ik nu boekdelen over zou kunnen schrijven. 
En vooral dankbaar Zijn. En loslaten – ofwel in liefde accepteren – ook een pittige levensles. 
Wanneer je ineens tegen die veertig aanloopt (ja 20+, je bent het voordat je het weet) zie je ineens in dat het anders mag, lees: moet. Hoewel dat nu een woord is welke ik niet meer zoveel gebruik.
Het roer mag om en ik kom in contact met natuurmedicijnen. 

Een nieuwe zoektocht is gestart, maar! Dit keer leer ik al snel dat dit naar de kern is.
De kern van mijZelf. Die zoektocht was altijd naar buiten, wist ik veel dat ik naar binnen moest!
Van ervaren naar opgeleid worden om te mogen werken met plant- en diermedicijnen lijkt in een stroomversnelling te raken. En in – wat nu een korte tijd lijkt – heb ik samen met de liefde van mijn leven nu een eigen praktijk, waar we iedereen mogen helpen die geroepen wordt door zo’n medicijn om ermee aan de slag te gaan.

Ben jij behoorlijk gedistantieerd VAN jeZelf?
Heb je tot nu toe ook hevig – buiten – jezelf gezocht door middel van drank, drugs, feestjes, relaties en andere externe factoren om jezelf beter te laten voelen. En dan achteraf spijt hebben..

Heb je het gevoel dat de dingen die je doet, moeten? Je leeft niet, je wordt geleefd! Wie ben je nu werkelijk Zelf. Onder al die conditioneringen. Ook ik heb die zoektocht gehad.

Het zoeken naar mijn ware Zelf heb ik ook niet alleen gedaan. Ik had deze hulp ook van buitenaf. En nu? Nu komt die hulp van binnenuit. Hoe kom je daar?
Ik help je graag daar te komen. Voor jou, omdat het tijd is..
Te worden wie je bent!

Dennis Von Dutch

I am

Wat is jouw ultieme rol?

De rol van je leven spelen. Voor een acteur is dit letterlijk het doel, daarbij verliezen ze trouwens ook nog wel eens wie ze zijn!
In jouw leven speel je ook een rol… hou je van deze rol? Kun je jeZelf er voor 100% in vinden? Wanneer je van elk moment houdt, het moment waar je in zit, wat je ook aan het doen bent, speel je in jouw leven, de rol ván je leven. Doen waar je van houdt, houden van wat je doet. Écht uitblinken kun je pas, wanneer je ergens helemaal voor gaat. En daar zijn voorbeelden genoeg van. Ik heb vele rollen gespeeld en er niet altijd van gehouden. Ik besef nu wel, dat al deze rollen nodig waren om rol die ik nu speel van waarde te geven. Ervan te houden! En heb Ik van al die rollen iets geleerd om te verwerken in deze. Nu klinkt het spelen van een rol misschien niet echt, ‘alsof’. Maar tijdens deze rol is er maar 1 waarheid, IK.
Tijdens de rol als fotograaf, begeleider, vlogger of bewustmaker, is daar altijd IK. ‘Dennis, DenDen, recht voor zijn raap, eerlijk, in Liefde voor alles en iedereen, die wilt geven en delen, wilt leren van anderen en dan samen naar een hoger bewustzijn. Want zonder jou ben Ik niet. In Lak’ech Ala K’in zeggen de Maya’s. In La’wat? Dat lees je hier.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Share This