Water Blessings – Medicijn(schenk*)fles! Het wonderbaarlijke ‘Miron’ glas.

Geef je Water: Blessings.

Miron Violet Glass is onovertroffen in het behouden van de levensduur van producten zoals:
• water
• homeopathische middelen
• etherische oliën
• kruidenpreparaten
• natuurmedicijnen

Vergeleken met de keuzes van amber, blauw, groen en helder glas biedt het diepe paarse (violet) glas vele opmerkelijke voordelen:
• Superieure bescherming tegen lichte degradatie
• Verhoogde houdbaarheid
• Stimulerende effecten op het organische moleculaire leven
•  Natuurlijk behoud en verfijning van helende eigenschappen

Bewaarproef met tomaten

Om de kwaliteitsbescherming (van voedsel bewaard in MIRON violet glas) gemakkelijker te bewijzen, werd een microbiologisch experiment uitgevoerd met kers-tomaatjes. Tijdens deze test werd een cherrytomaat 7 maanden bewaard:

• 1 tomaatje in een wit glas
• 1 tomaatje in een MIRON violet glas.

Deze werden daarna op kamertemperatuur bewaard waar zonlicht het kon bereiken.
De uitkomst werd na 7 maanden gefotografeerd.
De microbiologische veranderingen van de in wit glas bewaarde tomaat zijn hier op de onderstaande afbeelding goed te zien.
De in MIRON violet glas bewaarde tomaat vertoont echter geen kleurverlies en geen teken van uitdroging.

 

Bewaarproef met bieslook

Gespoten-, wit-, groen- en bruin glas zijn doorlaatbaar in het zichtbare lichtspectrum en bieden onvoldoende bescherming tegen afbraak door licht. Bij wijze van experiment werden verschillende kruiden en specerijen gedurende 3 maanden in verschillende soorten glas (wit, bruin, violet) bewaard en ofwel meerdere uren per dag aan de zon blootgesteld of binnen gehouden.
Na 2 maanden werd de zichtbare kwaliteitsverandering vastgelegd met foto’s, en het verschil in geur bepaald in een blinde test met vrijwilligers. Op de afbeelding is duidelijk te zien dat de bieslookmonsters die aan de zon zijn blootgesteld, zijn gebleekt in bruin en wit glas. Zoals op deze volgende afbeelding is te zien, vertoont het monster dat is opgeslagen in MIRON violet glas geen kleurverandering. Ook de geur van de in MIRON violet glas bewaarde bieslook was duidelijk sterker en frisser.

 

De functionaliteit van Miron Violet Glas
De zon zendt zichtbare en onzichtbare lichtdelen uit. Het zichtbare spectrum wordt waarneembaar voor onze ogen wanneer wit licht door een glazen prisma wordt geleid. Tegelijkertijd bevat licht echter ook een deel dat onzichtbaar is voor onze ogen en ligt in de straal van elektromagnetische golflengten van infrarood en UV-A.

Zonlicht zorgt ervoor dat alle planten kunnen groeien. Als ze na het bereiken van volwassenheid aan de zon blijven worden blootgesteld, verandert het effect van het licht en versnelt het moleculaire vervalproces. Miron violet glas werkt als een natuurlijk filter dat alleen het zonlicht doorlaat dat de kwaliteit van hoogwaardige en gevoelige stoffen beschermt en verbetert.
Er is tegenwoordig een groot spectrum aan verpakkingsmaterialen beschikbaar, waarvan er vele zichtbaar licht doorlaten. De volgende grafieken laten zien in welke mate licht de verschillende materialen kan doordringen:

Miron Violet glas blokkeert het volledige spectrum van zichtbaar licht met uitzondering van het violette deel. Tegelijkertijd zorgt het ervoor dat een bepaald deel doorlaatbaar is voor straling in het spectrale bereik van UV-A en infrarood licht. Deze unieke combinatie biedt optimale bescherming tegen de verouderingsprocessen die vrijkomen door zichtbaar licht, waardoor de houdbaarheid en potentie van producten wordt verlengd.

Waarom kan water het beste worden opgeslagen in MIRON-glas?

Dr. Masuru Emoto werd wereldberoemd met zijn sensationele ontdekking en fotografie van waterkristallen. Hij ontdekte dat water verschillende soorten kristallen bouwt die verschillende niveaus van coherentie kunnen hebben met zeer ongeorganiseerd en chaotisch aan het ene uiteinde van het spectrum en mooi geordend en zeer coherent aan het andere uiteinde.

 

Vooral door middel van lichtenergie is de natuur perfect in staat om water op orde te brengen. Hoe meer biofotonen water bevat, hoe geordender het eruitziet. Hoe meer geordend water is, hoe beter het in staat is om bepaalde taken uit te voeren, zoals het afvoeren van afvalstoffen in een levende cel, het opvangen van temperatuurschommelingen en het beschermen tegen negatieve energetische invloeden.

Voor een gezond leven heeft de mens ongeveer 1,5 tot 2 liter water per dag nodig. Helaas is het meeste water van zo’n ongestructureerde kwaliteit dat het eigenlijk dood water is. Hoe meer het water gestructureerd is, hoe beter het is voor het menselijk lichaam.

Water kan zijn structuur verbeteren als het wordt bewaard in MIRON-flessen en wordt blootgesteld aan zonlicht. Door de verbeterde structuur wordt water ook zachter en zoeter en smaakt het dus aantoonbaar beter dan gewoon flessenwater.

Begrijp je nu wat gezuiverd water uit het Water Blessings systeem in combinatie kan doen met een MIRON fles?

Wil je een fles bestellen? Deze zul je apart moeten aangeven via OF mij al als contact wanneer je al een waterzuiveringssysteem hebt aangeschaft. Of vul het formulier hieronder in:

•• pak je voordeel, wanneer je nog geen Drie Eenheid hebt (klik hier) bestel deze dan direct mee. Dit scheelt je verzendkosten**

Bericht

* GEEF JE SCHENK FLES DE AANDACHT DIE ‘ZE’ VERDIENT:

• drink nooit uit je fles, maar schenk vanuit je MIRON fles je glas in.
• Wees voorzichtig met je fles, de speciale holografische stickers zijn sterk! Maar kunnen beschadigen of losraken als je er ‘lomp’ mee bent.
• uiteraard helpt vallen niet! Zet hem op een vaste plek in je huis, op een lichte plek.
• Gebruik je fles als aandachtspunt in je huis, keuken of op je werkplek!

TERUG NAAR BOVEN

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Share This