DE SAQUA

De Saqua heeft een mooie uitstraling, neemt weinig ruimte in en bezit uitstekende filtereigenschappen. Het is voorzien van 3 filters waaronder een Nano filter. Samen vormen deze 3 filters een 6 voudige filtratie van het water. Deze filters zijn gemakkelijk en hygienisch te vervangen door middel van een klik systeem.
De Saqua is in staat om 99,99% van de virussen, bacteriën maar ook medicijnresten, zware metalen, pesticiden etc. uit het water te filteren.
Zoals bij al onze producten heeft de Saqua GEEN afvalwater zoals bijvoorbeeld bij een omgekeerd osmose systeem.
Bij dit waterfilter heeft u de keuze tussen alkalisch (anti oxidant) of pH neutraal water. Bij het alkalische model wordt de pH 1,5 punt verhoogd tot licht alkalisch (basisch) water.
De Saqua wordt geleverd met filters voor 1 jaar.
Het waterfilter kan op diverse manieren worden gebruikt/aangesloten:
Op het aanrecht (doorvoer door of langs het aanrecht nodig)
De bijgevoegde slang moet door of langs het aanrecht naar de waterleiding gaan. Daar moet het middels het bijgeleverde T stuk in de waterleiding worden bevestigd.
Op het aanrecht (aansluiting op de kraan)
Door middel van een diverter kan de slang van de Saqua op een standaard keukenkraan worden bevestigd (deze diverter pas niet op design kranen of een Quooker kraan). Deze diverter kan apart besteld worden.
Onder het aanrecht
Het Saqua systeem kan ook ook onder in het aanrechtkastje geplaatst worden. Hiervoor heeft u wel een aparte kraan nodig op het aanrecht (een lage drukkraan) of een driewegkraan die uw huidige kraan vervangt. 1 slang wordt op de waterleiding aangesloten en de andere slang op de kraan.
Vitaliseren
Als u de Saqua onder het aanrecht zet en een WS 8 lage drukkraan plaatst dan kan hierop een vitalisator worden bevestigd.
Werking filters:
1e filter
Bevat een geactiveerd koolstofblok voorfilter. Het is gemaakt van Kuraray koolstof en omgeven door ‘non-woven fabric’ (het materiaal waar de blauwe mondmaskers van gemaakt zijn).
Dit filter haalt sediment, stofdeeltjes, roest, zand, chloor, VOC’s (vluchtige organische deeltjes zoals brandstoffen en oplosmiddelen) , THM’s (trihalomethanen zoals ontsmettingsmiddelen) uit het water.
De standaard (pH neutrale) versie van dit filter bevat ook keramische balletjes om de magnesium en calcium te verminderen waardoor het water pH neutraal wordt gemaakt.
De alkalische (anti oxidant) versie bevat daarnaast alkalische keramische en ver infrarood balletjes. De alkalische balltjes verhogen de pH en verlagen de ORP van het water tot licht alkalisch water met een sterke anti oxidant werking. De infrarood balletjes geven een ver infrarood frequentie af van 9,23 micrometer. Deze frequentie trilt in dezelfde frequentie als het menselijk lichaam. Hierdoor worden cellen geactiveerd, de micro bloedsomloop wordt gestimuleerd en neemt toe.
Dit 1e filter dient elk half jaar vervangen te worden. In landen waar het kraanwater erg slecht is het raadzaam om het filter 3x per jaar te vervangen. LET OP! Filter 1 is niet geschikt voor kinderen onder 4jr en zwangere vrouwen.
2e filter
Bevat het Nano Alumina Membraan filter welke is ontworpen door de NASA. dit filter haalt 99,99% van de virussen, bacteriën en zware metalen uit het water. In tegenstelling tot het membraan filter in een Omgkeerd Osmose filter haalt dit filter geen mineralen uit het water. Deze blijven dus gewoon behouden in het gefilterde water.
3e filter
Bevat ook een geactiveerd koolstoblok filter. Het heeft een zelfde soort werking als het eerste filter. Dit filter heeft ook als taak om eventuele geurtjes of smaakjes uit het water te verwijderen.
Alle filters bevatten een anti bacteriële bescherming.
Vervangen filters:
Het 1e filter dient elke 6 maanden vervangen te worden.
Filter 2 en 3 elk jaar*
Filterpakket voor 1 jaar (pH neutraal) € 115 en voor de alkalische versie € 135
*In Duitsland is het verplicht om filters waar koolstof in verwerkt is elk half jaar te vervangen.
Specificaties:
Hoogte: 34,1 cm
Breedte: 11,5 cm
Diepte: 43,6 cm
Gewicht: 4 kg
Waterdruk: 0,7 – 7 bar
Mag alleen met koud water worden gebruikt (4 – 38° C.)
Onderhoud:
Het uitloop pijpje onder de kraan kan gemakkelijk losgemaakt en gereinigd worden.
Het wateropvangbakje aan de voorzijde zit met een magneet vast en kan daardoor ook gemakkelijk verwijderd en gereinigd worden.

BLACK AND WHITE..

Drinking together.
Side by side, we make things better.

Voor welke kleur je ook valt, het water smaakt net zo heerlijk en is super gezond voor je. Zoals je hebt kunnen lezen in de uitleg hierboven.

€ 359,00 – € 379,00

Niet Alkalisch – Alkalisch

BESTEL JOUW KEUS RECHTSREEKS VIA DE VOLGENDE BUTTONS:

BLACK AND WHITE..

Drinking together.
Side by side, we make things better.

Voor welke kleur je ook valt, het water smaakt net zo heerlijk en is super gezond voor je. Zoals je hebt kunnen lezen in de uitleg hierboven. 

€ 359,00 – € 379,00

Niet Alkalisch – Alkalisch

Voor op je bestaande kraan

Een snelle oplossing om je SAQUA onder je aanrecht weg te werken en met slechts 1 slangetje gezuiverd water uit je bestaande kraan te laten stromen.

9,95 euro

Voor op HET aanrecht

De SAQUA  onder je aanrecht met een aparte kraan voor je gezuiverde water.

47 euro

ALLES IN 1

Wil je de SAQUA helemaal uit het zicht? Met deze driewegkraan zet je je SAQUA onder het aanrecht en heb je warm, koud EN gezuiverd water uit 1 kraan.

239 euro

Alle waterzuiveringssystemen spreken voor zich en zijn gemakkelijk te installeren. Maar kom je er niet helemaal uit wat je moet kiezen of heb je andere hulp nodig, schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Vanwege het coachen van cliënten is bellen soms wat lastig, vandaar de  vraag mij te contacteren via Telegram, je vindt mij hier: telegram.me/DennisVonDutch

– Dennis Von Dutch

TERUG NAAR BOVEN

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Share This